Werkwijze

herbs-906140_1280

Behandeling met Kruiden

Healing Nature is gespecialiseerd in Chinese geneeskunde en verkoopt losse potjes Chinese kruiden formules. Tevens kunt u ook kiezen voor een advies pakket.

Dit bestaat uit twee potjes kruiden formules en een op maat gemaakt kruiden advies.

Voor onze webwinkel klikt u hier

Het advies is volledig digitaal en bestaat uit mail- en telefonisch contact. Het gaat als volgt in zijn werk:

U selecteerd het advies pakket en stuurt met een email met een duidelijke foto van uw tong in daglicht (niet overbelicht). Hierna zal ik u z.s.m. bellen en ga u verschillende vragen stellen zodat ik een juiste diagnose kan stellen. Hierna verzend ik u de twee potjes en ik neem gedurende 2 weken minimaal 1 a 2 maal opnieuw contact op om te peilen hoe het gaat en eventueel de dosering aan te passen.

Let op! Dit advies stopt na de periode van 2 weken. U kunt natuurlijk altijd opnieuw een advies pakket aanvragen.

Jarenlang heb ik samengewerkt met een Chinese deskundige op het gebied van kruiden en ik heb al verscheidene jaren ervaring achter de rug met mijn eigen praktijk. U kunt dus rekenen op een juiste combinatie kruiden, passend bij uw huidige situatie.

Ik werk met volledig natuurlijke kruidenformules welke in de regel geen heftige bijwerkingen veroorzaken.

N.B.) Aan het advies kunt u geen rechten ontlenen en het is voor eigen risico.

Aanvullende informatie

Toedieningsvorm

De kruiden die ik verkoop zijn in de regel complexen, d.w.z. dat het een mengsel is van verschillende kruiden. Het bestaat uit samengeperste gedroogde kruiden in de vorm van kleine zwarte balletjes of ovale tabletjes.

Vaak zal het advies dat u krijgt afwijken van de inname frequentie die op het doosje staat. Dit advies zal echter nooit afwijken boven de maximale dosis welke op het doosje vermeld staat.